• vinkje

    300m2 winkel in Opmeer

over-bot-mode-winkel-opmeer

Bot Mode: de gezelligste kledingwinkel
van Opmeer en omstreken.

bot-mode-team-verkoopsters

Met een enthousiast team zorgen wij er elke dag voor dat onze klanten van top tot teen gestyled worden in een outfit die perfect bij hen past. We kiezen elke week zelf de mooiste kledingstukken uit voor onze nieuwe collecties zodat we zeker weten dat onze klanten keer op keer weer tevreden onze winkel verlaten.

Van inkoop tot verkoop, van social media marketing tot het adviseren van onze klanten; ons team doet alles met veel plezier. Allemaal hebben wij een grote liefde en passie voor mode en genieten ervan als we jou stralend de paskamer uit zien komen, helemaal tevreden met je nieuwe outfit. Daar doen we het voor, het mooiste in onze klant naar boven halen!

De gezelligste winkel van Opmeer & omstreken!

Wij staan met liefde voor je klaar!

Soms komen er klanten binnen die ‘even snel’ een jurkje komen halen, maar door de aandacht die wij voor onze klanten hebben wordt ‘even snel’ een momentje voor onze klant en geven wij het winkelen meteen een heel andere beleving. Het draait allemaal om tevreden en stralende klanten bij Bot Mode.

botmode-kleding-en-lingerie-voor-dames

Onze merken

Altijd als eerste de nieuwste aanbieding ontvangen?

De nieuwste mode om jouw
garderobe een upgrade te geven

Botmode

Bot Mode is de gezelligste kledingwinkel van Opmeer en omstreken. Met een enthousiast team zorgen wij er elke dag voor dat onze klanten van top tot teen gestyled worden in een outfit die perfect bij hen past.

Contact

Breestraat 28
1716 DB Opmeer

logo-bot-mode-opmeer