• vinkje

    300m2 winkel in Opmeer

bot-mode-kledingwinkel-opmeer-3

Bot Mode: de leukste winkel voor kleding en accessoires voor dames en heren in Opmeer en omstreken

botmode-kleding-en-lingerie-voor-dames

Met meer dan 25 prachtige merken en een enthousiast team dat elke week weer de mooiste kledingstukken uitkiest voor onze collecties weten wij zeker dat jij bij ons zult slagen.

Wij hangen wekelijks en soms dagelijks nieuwe kleding in onze winkel. Sommige items vliegen de winkel uit, dus wacht niet te lang om bij ons langs te komen en je te laten verrassen door onze nieuwste collecties!

Voor ieder wat wils

We doen er alles aan om te zorgen dat jouw garderobe up-to-date is, we adviseren je waar nodig en helpen je zoeken naar een eyecatcher om je outfit af te maken. Van stoer tot casual, van chic tot sexy.

Voor iedere stijl en iedere maat hebben wij de mooiste items.ย  Je kunt erop vertrouwen dat je bij ons precies vindt wat je zoekt. Ons Bot Mode team staat altijd voor je klaar om je te assisteren en je een eerlijk en persoonlijk advies te geven.

bot-opmeer-kledingwinkel-dames
bot-mode-kledingwinkel-opmeer-7

Onze merken in damesmode

Onze merken in damesmode

Altijd als eerste de nieuwste aanbieding ontvangen?

Botmode

Bot Mode is de gezelligste kledingwinkel van Opmeer en omstreken. Met een enthousiast team zorgen wij er elke dag voor dat onze klanten van top tot teen gestyled worden in een outfit die perfect bij hen past.

Contact

Breestraat 28
1716 DB Opmeer

logo-bot-mode-opmeer