Over ons

DAMESMODE

Voor u dames willen wij u iedere week weer een verfrissende kijk op de mode geven, Zo zullen de collecties wekelijks wisselen. Onze damesmode kenmerkt zich door het verschil in stijlen. Van netjes tot sportief, maar vooral draagbare en betaalbare dameskleding met een trendy touch. Van chic, modieus en stoer u zult er altijd wat vinden wat bij u past. Bij ieder outfit zijn passende accessoires te verkrijgen, zodat u met een compleet plaatje en een goed gevoel de deur uitgaat. En neemt u ook eens een kijk in onze uitgebreide lingerie afdeling.

HERENMODE

Bij Botmode vind u een geruime heren collectie. Daarbij moet u denken aan lekker stoer, modieus en sportief. Ook hebben wij voor diegenen die van netjes houden een ruim assortiment, Pantalons, overhemden en colberts. De collectie wisselt zich maandelijks af, Zodat er voor u altijd wat nieuws in de winkel hangt.

LINGERIE

Onze lingerie collectie is zeer uitgebreid van comfort tot sexy. Door ons geruime assortiment is er altijd wel een goed zitten de bh te vinden, voor de kleine en grotere maten. Voor de sport en zwangerschap bh’s kunt u ook bij ons terecht. Maar ook voor de heren en kids is er een ruim assortiment aan ondergoed. Dus dames laat u verrassen bij ons in de winkel, en heren verras u dames eens.